StoryEditor
snimka

Adele postala hit na društvenim mrežama, pjevačica zaboravila da je poznata

Piše desk  /  28.05.2022., 08:54h

Iako je video nastao tijekom pjevačicinog izlaska u veljači, tek nedavno je postao hit na društvenim mrežama, prije svega na TikToku, a čini se da je Adele nakon čašice više zaboravila da je poznata ličnost.

34-godišnja pjevačica je uživala u provodu u noćnom klubu Heaven u Londonu u vrijeme kada je video snimljen.

Bilo je to rijetko pojavljivanje pjevačice naizgled pijane, nakon što je javno odustala od alkohola u listopadu 2021. godine.

Premda je objavljeno nekoliko isječaka tog izlaska, jedan se posebno istaknuo - jer je Adele, čini se, zaboravila da je poznata.

Kao što snimak s TikToka pokazuje, ona se naginje iz VIP prostora kako bi naizgled zbunjena pitala grupu na plesnom podiju: "Kako svi znaju da je to ona?"

@lifeoflaparties Adele Forgot That She Was A Celebrity 🥃🍸#adele #partying #drinking ♬ original sound - Party With Betts 🎥

Krajem prošle godine pjevačica je za američki Vogue govorila o svojim "problemima s alkoholom" te izjavila da pati od "tjeskobe" nakon mamurluka - što je prvi put postalo problem tijekom izolacije, prenosi Klix.

"Uvijek sam pomalo mamurna u ponedjeljak ujutro. Opijanje je postajalo sve ranije i ranije", tvrdila je.

"Padala sam kroz zadnja vrata bara, a ne s prednjih. Onda se sjećam da sam se probudila s najgorim mamurlukom", dodala je.

Ranije te večeri, Adele je bila u emisiji Grahama Nortona na BBC-u kako bi razgovarala o životu nakon objavljivanja svog albuma 30, kao i o BRIT dodjeli nagrada.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 12:52