StoryEditor

Zelenika luta od rodoljublja do bh. patriotizma, nije dovoljno reći ‘režim‘, fale djela...

Piše D  /  03.06.2018., 08:06h

Zelenika se istaknula u ovom razdoblju kao zastupnica u Zastupničkom domu Federalnog parlamenta, a medije, uglavnom sarajevske, punile su njene kritike na račun aktualnog političkog vodstva vodstva bh. Hrvata, odnosno, HDZ-a BiH i njegovog šefa Dragana Čovića.

Josip Zelenika iz HSS-a BiH smatra da se politika ove stranke temelji isključivo na blaćenju HDZ-a BiH, a bez konkretnih prijedloga što bi i kako oni u HDZ 1990 napravili.

"Izjave Diane Zelenike objelodanjuju licemjerno lutanje od rodobljublja do bh. patriotizma. Njezina politika i stranke čija je neformalna šefica temelji se isključivo na diskreditaciji HDZ-a BiH, bez konkretnih prijedloga i mjera kojima bi se primjerice zaustavio odlazak mladih. Nije dovoljno reći da se radi o "režimu", potrebno je iskazati se djelima. Sjećamo se da je oporbena Zelenika dala svoj glas za povećanje trošarina na gorivo.

Zelenika je svojom kandidaturom u trenutku neizvjesnosti izbornog procesa jasno prokazala na čije glasove računa, a čini mi se kao i Martin Raguž 2014. - one sarajevske čaršije", rekao je Josip Zelenika za Dnevnik.ba

Podsjetimo, opći izbori u BiH trebali bi biti održani 7. listopada ove godine, a na glasove Hrvata i fotelju hrvatskog člana Predsjedništva za sada računaju Željko Komšić, Boriša Falatar i Diana Zelenika. U intervjuu koji je dao za Dnevnik.ba i Dragan Čović dao je do znanja da će biti vjerojatni kandidat koalicije Hrvatskog narodnog sabora.

I.Crnjac/Dnevnik.ba

04. prosinac 2021 04:45