StoryEditor
KOŠARKA

Prvi Vitežanin u NBA ligi: Zvonimir Ivišić prijavljen na ovogodišnji NBA draft

Piše desk  /  28.04.2022., 07:35h
Prije tjedan dana isto je nagovijestio Zvonimirov menadžer, ujedno i najpoznatiji košarkaški menadžer u Europi, Miško Ražnatović.

Vitežanin Zvonimir Ivišić, mladi košarkaš Studentskog centra Derby iz Podgorice, prijavljen je na ovogodišnji NBA draft.

Potvrdio je to za portal Vitez.info i sam Zvonimir, koji se trenutno nalazi u Sloveniji, gdje će tijekom naredna dva dana, zajedno s bratom blizancom Tomislavom i njihovom ekipom SC Derby, igrati Final Four juniorske ABA lige.

Prije tjedan dana isto je nagovijestio Zvonimirov menadžer, ujedno i najpoznatiji košarkaški menadžer u Europi, Miško Ražnatović.

Ovogodišnji NBA draft bit će održan 23. lipnja.

Interes za Zvonimira Ivišića, centra visokog čak 219 centimetara, pokazalo je nekoliko klubova, kako doznaje portal Vitez.info. Vrlo je izgledno da bi mogao biti izabran u drugoj rundi drafta te ispisati povijest kao prvi Vitežanin u NBA ligi.

Zvonimir Ivišić, rođeni Vitežanin, igrački se obrazovao u Šibeniku prije nego je s bratom Tomislavom nastavio igrati u Podgorici.

Dodajmo i to kako je i njegov brat blizanac, Tomislav, također NBA potencijal i vjerojatno je izgledno kako bi ih već za godinu ili dvije mogli gledati zajedno na NBA parketima.

Dnevnik.ba

24. srpanj 2024 00:02