StoryEditor
championship

Watford ne izlazi iz krize: Bilić je počeo pobjedom, a danas je upisao drugi uzastopni poraz

Piše desk  /  08.10.2022., 19:19h

Bilić je imao bod sve do zadnjih deset minuta, kada je momčad doživjela potpuni raspad.

Watford pod vodstvom bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića je upisao drugi poraz zaredom u engleskom Championshipu. Bolji je bio Blackpool koji je na domaćem terenu slavio s 3:1. Gary Madine je zabio za vodstvo domaćina, a Imran Louza je izjednačio u 29. minuti.

Bilić je imao bod sve do zadnjih deset minuta, kada je momčad doživjela potpuni raspad. Jerry Yates je zabio za novo vodstvo Blackpoola u 81. minuti, a već četiri minute kasnije je dao novi gol i postavio konačan rezultat. Watford je ovim porazom pao na 12. mjesto tablice.

Bilić je postao trener Watforda prije 12 dana. Naslijedio je Roba Edwardsa, koji je izdržao tek četiri mjeseca. Imenovanje Bilića je čak 19. put da je Watford promijenio trenera u deset godina, otkako je vlasnik kluba talijanski biznismen Gino Pozzo.

Samo tri dana nakon sjajne premijere kao trener Watforda i pobjede 4:0 kod Stokea, Slaven Bilić je na domaćem terenu šokantno poražen 2:1 od Swanseaja u 13. kolu druge lige. To je Biliću bila prva utakmica na domaćem terenu, a na Vicarage Roadu mu je tim povodom odana počast. Na velikom semaforu na vrhu tribine bio je njegov portret i natpis "Dobro došao, Slavene" s hrvatskom zastavom u pozadini.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 01:53