StoryEditor
događa se

Tko kaže da ‘modri‘ nisu u Ligi prvaka? Dinamo imao pogrešno otisnuto natjecanje na zastavici

Piše desk  /  16.09.2021., 23:18h
Na Europskom prvenstvu imali smo situaciju s zastavom Hrvatske koja je bila pogrešno otisnuta na dresu, a sad se slična greška dogodila i Dinamu koji je na zastavici igrao protiv West Hama u Ligi prvaka

Liga prvaka, Dinamo protiv West Hama, 16. rujna. I ne zvuči tako nerealno? Da ne znamo da su 'modri' i 'čekićari' odigrali utakmicu u sklopu grupne faze Europske lige, možda bi i povjerovali onome što piše na zastavici koju je kapetan Dinama Arijan Ademi predao Declanu Riceu prije utakmice, prenose 24sata.

Naime, Dinamu se u tiskanju zastavice za utakmicu dogodila greška te umjesto riječi 'Europa' stoji 'Champions', odnosno netko u tiskari očito ne može prežaliti ispadanje od moldavskog Šerifa. Objavili su te fotografije 'modri' na Instagramu, a ni oni nisu primijetili grešku. Dogodi se svakome, dogodilo se i reprezentaciji, a vjerojatno i nije greška kluba.

Ademi je presavinuo zastavicu pa se taj dio nije vidio, ali vjerojatno su se samo nasmijali na klupi 'čekićara' kad su vidjeli lapsus. Dogodi se, možda se za koju godinu sretnu i u spomenutom natjecanju. Bilo kako bilo, na kraju su izabranici Davida Moyesa slavili 2-0, a Dinamo je maknuo spornu objavu s društvenih mreža.

Dnevnik.ba

13. svibanj 2024 20:30