StoryEditor

Talijanski novinar oraspoložio neutješnog Modrića, evo zašto ovaj video ima milijune pregleda

Piše desk  /  25.06.2024., 11:51h

Luka Modrić (38) teško je podnio to što je Hrvatska protiv Italije (1:1) golom u osmoj minuti sudačke nadoknade gotovo sigurno ostala bez prolaska skupine na Euru. Postigao je gol, proglašen je igračem utakmice, ali to mu nisu nikakve utjehe. Nakon utakmice je bio u suzama, svjestan da mu je propala zadnja prilika da s Hrvatskom osvoji trofej na velikom natjecanju.

Ipak, oraspoložio ga je talijanski novinar na konferenciji za medije. BBC je snimku njegovog pitanja, točnije ode Modriću, te odgovor hrvatske legende na to objavio pod opisom "ovo je doista prekrasan trenutak s konferencije za medije nakon utakmice":

"Luka, dobra večer od talijanskog novinara. Želim vam zahvaliti na svemu što ste pokazali ne samo večeras, nego tijekom cijele karijere. Još jednom ste napustili teren kao igrač vrhunske klase. Promašili ste penal, ali odmah zatim i zabili. Želim da se nikada ne umirovite jer ste jedan od najboljih igrača koje sam komentirao. Hvala vam."

Modrić je zahvalu talijanskom novinaru počeo na talijanskom

Slijedio je pljesak novinara i Modrićev odgovor: "Grazie. Hvala vam iz dubine srca na ovako krasnim riječima. I ja bih volio zauvijek igrati nogomet, ali doći će vrijeme kada ću morati objesiti kopačke o klin. Još ću igrati, ne znam koliko, ali hvala Vam na divnim riječima."

Post koji je BBC objavio na X-u pola sata poslije ponoći već sada ima oko 2.6 milijuna pregleda.

Znate li nešto više o temi ili želite prijav

21. srpanj 2024 00:38