StoryEditor
reakcije iz susjedstva

Srpski mediji o slavlju Austrije: "Arnautović se triput prekrižio nakon gola i podsjetio na srpsko porijeklo"

Piše desk  /  04.06.2022., 13:26h

Telegraf piše da je Hrvatska doživjela debakl u Ligi nacija u Osijeku

Hrvatska reprezentacija otvorila je ovogodišnje izdanje Lige nacija porazom od Austrije 3:0 u Gradskom vrtu u Osijeku. Prvi gol Austrija je zabila u prvom poluvremenu. Strijelac je u 41. minuti bio Marko Arnautović. U drugom je dijelu gostujuća momčad povećala svoje vodstvo.

Gregoritsch je zabio za 2:0 u 54. minuti, a tri minute nakon njega pogodio je s 20 metara Sabitzer. Hrvatska je nakon ovog poraza na zadnjem mjestu u skupini, u kojoj su još Francuska i Danska. Bio je ovo debi novog austrijskog izbornika Ralfa Rangnicka. Nakon utakmice u Osijeku srpski mediji dosta su pisali o debaklu Hrvatske. 

Posebno se osvrću na proslavu pogotka Marka Arnautovića, koji je, kako kažu, kontroverzno proslavio gol u Osijeku. Triput se prekrižio i podsjetio na svoje srpsko porijeklo, pišu. Također, pišu i da se Hrvatska "pošteno obrukala" te da su Austrijanci "ponizili" hrvatsku reprezentaciju.

Telegraf piše da je Hrvatska doživjela debakl u Ligi nacija u Osijeku. Navodi srpski list da je Austrija bila efikasna i stabilna protiv viceprvaka svijeta, kojima je domaća publika zviždala. "Hrvati doživjeli bruku - Rangnickova Austrija protutnjala kroz Osijek", piše B92.

"Ako je Belgija neugodno iznenadila svoje navijače, što tek reći za Hrvatsku? Vatreni su demolirani od strane Austrije s 3:0 u A1 grupi. Zvižduci publike u Osijeku upućeni igračima Zlatka Dalića dovoljno govore. S druge strane, novi izbornik  Austrije Ralf Rangnick nije mogao zamisliti bolji debi", piše Blic.

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 12:16