StoryEditor
la liga

Španjolski novinar: "Modrić sebi na ovaj način može osigurati ugovor u Realu"

Piše desk  /  29.03.2024., 09:29h

Još jednom je Luka Modrić pokazao koliko vrijedi unatoč godinama u kojima je većina nogometaša već daleko od terena. Odradio je sjajan turnir u Egiptu i potvrdio kako će na Euru ponovno biti glavna hrvatska snaga.

Ipak, u njegovom Real Madridu situacija nije tako bajna. Modrić je startao tek tri od posljednjih 15 utakmica Kraljevskog kluba i to one u kojima Toni Kroos nije igrao. Nažalost, dugogodišnji dvojac je razdvojen, a četiri godine mlađi Nijemac ipak ima bolji status.

Mlađi igrači sve više dolaze u prvi plan, Modrić je u posljednjoj godini ugovora, a nije isključeno niti kako će Real ovog ljeta proširiti kadar na njegovoj poziciji. Tako je sve izvjesnije da će Modrić otići, iako je nadu u ostatak izrazio i novoj mladoj zvijezdi kluba.

Situaciju je prokomentirao zamjenik glavnog urednika Asa, Tomas Roncero, jedan od najpoznatijih i najpopularnijih španjoskih sportskih novinara. Za njega nije tajna kako je veliki Lukin obožavatelj.

On je otkrio nešto što zapravo nije teško zaključiti. Modrić će dobiti novi ugovor ako se u završnici sezone istakne, ponovno izbori početni sastav u najjačim utakmicama te odradi neke bitne role. Dodao je kako s druge strane nema nikakvih dvojbi. Ponudi li mu Real ugovor, Luka će ga prihvatiti.

Kao što smo naveli, trenutna situacija mu ne ide u prilog, no tko zna, možda Carlo Ancelotti, posebno u Ligi prvaka gdje ih čeka četvrtfinale protiv Manchester Cityja, ipak posegne za svojim hrvatskim draguljem. Ako Luka odradi nešto što će izrazito djelovati na rezultat, klub će ga pokušati nagraditi. A znamo koja bi nagrada njemu bila najdraža.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 15:21