StoryEditor
teška ozljeda

Slaven Bilić: Moj ključni igrač neće igrati protiv Hrvatske na Svjetskom prvenstvu

Piše desk  /  21.10.2022., 15:00h

Veznjak je u nacionalnoj momčadi debitirao kod Vahida Halilhodžića te s dva gola i jednom asistencijom dao velik doprinos plasmanu na SP. Sada na njemu neće moći igrati.

Imran Louza (23), veznjak Watforda i reprezentacije Maroka, prisilno će pauzirati nekoliko mjeseci zbog loma fibule i potrganih ligamenata. Ovo je objavio Slaven Bilić, trener njegovog kluba. To je veliki hendikep za Watford jer Louza, koji je prošle godine kupljen od Nantesa za 10 milijuna eura, upravo se bio sjajno vratio nakon pet mjeseci neigranja zbog teške ozljede koljena. 

Njegov povratak koincidirao je s Bilićevim dolaskom u Watford. Premda defenzivni veznjak, koji je k tome u samo dvije od četiri utakmice pod Bilićem bio u prvoj postavi, za tako malo vremena u igri postigao je dva i namjestio jedan gol. Bilić ga je zato promovirao u prvi sastav, a Louza se onda u petom nastupu pod novim trenerom teško ozlijedio u 18. minuti utakmice protiv Millwalla prije tri dana. Bilić je sada otkrio i koliko teško.

Ovo znači da će Louza, naravno, propustiti i SP na kojem Maroko u skupini igra s Hrvatskom. Veznjak je u nacionalnoj momčadi debitirao kod Vahida Halilhodžića te s dva gola i jednom asistencijom dao velik doprinos plasmanu na SP. Sada na njemu neće moći igrati, piše Index Sport.

Dnevnik.ba

06. svibanj 2024 01:41