StoryEditor
dokazali da su najbolji

Sjećate se klizačice kojoj su usred nastupa izvirile grudi? Sada je digla sve na noge

Piše Desk  /  14.02.2022., 11:58h
- Bilo je prilično neugodno, moja najgora noćna mora - rekla je tada Gabriella Papadakis.

Gabriella Papadakis i Guillaume Cizeron dokazali su u Pekingu da su trenutačno najbolji svjetski plesni par na klizaljkama i svojoj bogatoj kolekciji medalja s najvećih natjecanja dodali su i onu najsjajniju sa Zimskih olimpijskih igara u Pekingu s novim svjetskim rekordom od 226,98 bodova.

Francuski par je tako zaboravio na razočaranje doživljeno prije četiri godine u Pjongčangu, kad ih je na putu do olimpijskog zlata zaustavila greška na odjeći Gabrielle Papadakis.

Klizačica je tada bila upravo počela svoj kratki nastup kada joj je haljina skliznula i razotkrila grudi.

- Bilo je prilično neugodno, moja najgora noćna mora - rekla je tada.

U Koreji su se morali zadovoljiti srebrnom medaljom, ali sada su u Pekingu su zasjali u punom sjaju svojim nastupom u slobodnom dijelu programa.

Četverostruki svjetski i peterostruki europski prvaci su za svoju izvedbu, koja je na noge digla ne samo gledatelje već i suparničke parove te njihove trenere, zaradili 136,15 bodova i tako došli do novog svjetskog rekorda.

Drugo mjesto i srebrnu medalju u Pekingu osvojili su aktualni svjetski prvaci, ruski par Viktoria Sinicina i Nikita Kacalapov, koji su natjecanje završili sa 220,51 bodova.

Bronca je pripala američkom paru, Madison Hubbell i Zacharyju Donohueu, koji su u dva nastupa sakupili 218,02 bodova.

Dnevnik.ba

03. svibanj 2024 01:14