StoryEditor
bitka s bolešću

Siniši Mihajloviću se vratila leukemija

Piše desk  /  26.03.2022., 21:33h
Siniša Mihajlović (53) je na konferenciji za medije objavio da odlazi na liječenje jer je otkriveno da mu se leukemija vraća.

Podsjetimo, aktualnom treneru Bologne je leukemija prvi put dijagnosticirana u ljeto 2019. godine, no nakon kemoterapije i transplantacije koštane srži uspio se oporaviti. Sada kaže da ide na terapije kako bi uništio bolest u njenom začetku.

"Ova bolest je vrlo hrabra čim ponovno napada nekog poput mene. Ako joj prva lekcija nije bila dovoljna, dat ću joj drugu. To je život, pun uspona i padova, rupa u koje možete upasti, ali uvijek morate naći snagu da ponovno ustanete", poručio je Mihajlović.

"Od idućeg tjedna ću biti primljen u Kliniku Sant Orsola. Znam da sam u dobrim rukama. Mirniji sam nego što sam bio prije dvije i pol godine. Znam što moram napraviti, situacija je drugačija i nadam se da neće potrajati", rekao je Mihajlović i dodao:

"Dat ću sve od sebe da se vratim čim prije, ali morat ću propustiti neke utakmice. Već mi je u sobi priređeno sve što mi treba da mogu pratiti treninge i utakmice. Siguran sam da me moji momci neće iznevjeriti. Borit ću se s njima i siguran sam da će se oni boriti za mene. Zamolio bih navijače Bologne da ih podrže, a ja ću se brzo vratiti."

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 06:21