StoryEditor
američka tenisačica

Serena Williams se možda tenisu vraća u Wimbledonu

Piše hina  /  07.04.2022., 22:08h
U razgovoru s quarterbackom Green Bayja Aaronom Rodgersom američka tenisačica Serena Williams je najavila mogući povratak tenisu u Wimbledonu.

Baš od prošlogodišnjeg Wimbledona traje duga stanka za osvajačicu čak 23 Grand Slam titule u karijeru. Prošle godine, u prvom kolu Wimbledona, Serena je predala meč Aliaksandri Sasnovič zbog ozljede noge i od tada je izvan teniskih terena.

U međuvremenu se spustila na sadašnje 246. mjesto na WTA ljestvici i još je uvijek upitno kada će se i hoće li se 40-godišnja Serena vratiti igri.

- Rodgers i ja smo pričali na društvenoj mreži. Navijao je i pripremao me da se tenisu vratim u Wimbledonu. Iskreno, ne mogu dočekati taj trenutak, prepričala je Serena koja je taj Grand Slam turnir osvajala čak sedam puta, ali posljednji put još 2016. godine.

Osim sedam naslova u Wimbledonu Serena ima i sedam trofeja na Australian Openu, tri pobjede u Roland Garrosu, dok je šest puta najbolja bila na US Openu. Posljednji Grand Slam naslov osvojila je prije čak pet godina, 2017. u Melbourneu.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 05:07