StoryEditor
gnjusne poruke

Salihamidžićeva supruga objavila prijetnje: "Nož je spreman, vidimo se uskoro"

Piše desk  /  14.04.2022., 21:58h
Esther Copado, supruga Bayernovog sportskog direktora Hasana Salihamidžića, objavila je gnjusne poruke koje je dobila nakon što je Bayern ispao u četvrtfinalu Lige prvaka od Villarreala

Podsjetimo, Španjolci su u Münchenu odigrali 1:1 i tako obranili pobjedu 1:0 iz prve utakmice. U polufinalu će igrati protiv Liverpoola. To ispadanje razbjesnilo je Bayernove navijače. Oni za sve krive direktora Salihamidžića i žele njegov odlazak iz kluba, prenosi Index.hr.

Jučer je prijetnje pretrpio Salihamidžićev sin Nick, a danas se oglasila supruga Esther. "Ako Brazzo ne napusti Bayern, upotrijebit ćemo nož na tebi i sinu. Vidimo se uskoro", jedna je od poruka koje su stigle.

Prijetnje cijeloj obitelji

Salihamidžićev sin Nick, koji igra za drugu momčad bavarskog velikana, objavio je na svojem Instagramu poruke prijetnje i gnjusnih uvreda upućenih njegovom ocu, ali i sestrama i majci.

"Ludo je kako vi 'navijači' mijenjate mišljenje. Ludo je kako nikada ne pohvalite mog oca za dobre stvari, ali svaki put kad se nešto loše dogodi, svalite sve na njega i terorizirate našu obitelj. Svaka vam čast, stanite jednom uz svoj klub kad je 'loše'... Nevjerojatno", napisao je Nick.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 02:06