StoryEditor
eksplozivni intervju

Ronaldo se obrušio na suigrače u Unitedu: Cijenim samo trojicu

Piše desk  /  17.11.2022., 08:40h

Detalji eksplozivnog intervjua koji je Cristiano Ronaldo dao Piersu Morganu izašli su u javnost nakon što je sinoć objavljen prvi od dva dijela razgovora, a drugi slijedi večeras.

Jedan od najboljih nogometaša u povijesti u ljeto prošle godine vratio se u Manchester United, 12 godina nakon što je otišao iz kluba u kojem se proslavio. Međutim, sada 37-godišnji superstar i pali velikan svjetskog nogometa više nisu ni blizu onakav spoj kao što su bili kao početkom milenija. Točnije, i igračkom i klupskom velikanu ide loše nakon što su se opet ujedinili. 

Ronaldo je ljetos htio otići jer United nije izborio Ligu prvaka, ali ga nitko nije htio zbog poodmaklih godina, ogromne plaće te zato što više ne može ispunjavati zahtjeve vrhunskog nogometa. Na to je "savršeno" došao novi trener Erik ten Hag koji je Ronalda postavio na klupu te mu prave prilike daje samo u Europa ligi, koja je za United i Ronalda trećerazredno natjecanje.

Zbog toga je Ronaldo pukao te se u intervjuu koji je već pet dana top tema, otkako su krenule objave iz njega, žestoko obrušio na klub koji ga je proslavio te njegove ključne figure i legende. Ronaldo je otkrio da dobro mišljenje ima samo o trojici suigrača, dok o ostalima, posebno mlađima, nema ništa lijepo za reći.

"Od igrača Uniteda pozitivno mogu istaknuti tek njih trojicu. Diogo Dalot je vrlo profesionalan iako je mlad i ne sumnjam da će dugo trajati. Pametan je, inteligentan i jako profesionalan. Po dobrom mogu još spomenuti Lisandra Martineza i Casemira."

Kritizirao je mlade suigrače: "Ne poštuju iskusnije i starije igrače, žive u drugačijoj eri. Moram reći da moj sin koji ima 12 godina nema takav mentalitet. Mladi igrači danas do nekih stvari dolaze puno lakše, uopće se na muče, baš ih briga. Prave se da slušaju, ali na jedno uho im uđe, a na drugo izađe.

To me ne iznenađuje, ali za njih je prava šteta što kad imaju najbolji primjer ispred sebe, makar ne pokušaju slijediti ga." Pojasnio je na koga misli: "Ja sam taj primjer. Svakog jutra ja prvi dolazim i zadnji odlazim."

Dnevnik.ba

11. travanj 2024 22:18