StoryEditor
NAKON CITYJA, LIVERPOOL

Rodgers: Samoubojstvo je da moramo igrati nakon 48 sati

Piše Hina  /  28.12.2021., 08:16h
Leicester definitivno nije miljenik blagdanskog rasporeda Premiershipa jer samo dva dana nakon Manchester Cityja igra protiv Liverpoola koji je imao šest dana vremena za pripremu.

Trener Leicester Cityja Brendan Rodgers rekao je da je "samoubojstvo" da moraju igrati protiv Liverpoola samo 48 sati nakon utakmice s Manchester Cityjem, a s obzirom na rastući popis ozljeda u klubu.

Rodgersova momčad ugostit će Liverpool u utorak (21 sat) nakon njihovog katastrofanog 3-6 poraza od prvaka Manchester Cityja na Boxing Day u nedjelju.

Tada je Leicester bio bez brojnih stalnih igrača prve postave, što zbog ozljeda, što zbog bolesti.

- Raspored je smiješan, svi to znamo. Igrači se nisu u potpunosti oporavili 72 sata nakon utakmice, tako da je smiješno da igramo u utorak protiv Liverpoola - rekao je Rodgers u ponedjeljak.

- Moram spremiti igrače ​tako da neće biti praktički nikakvog fizičkog napora, samo oporavak i teorija.

Ryan Bertrand u nedjelju nije nastupio na stadionu Etihad nakon što je ozlijedio koljeno na zagrijavanju, dok Jamie Vardy i Wilfred Ndidi nisu bili ni na klupi. Ricardo Pereira, Caglar Soyuncu, Jonny Evans i Wesley Fofana su među nizom drugih koji su ostali izvan terena zbog ozljede.

Rodgers je dodao da je njegov tim u još nepovoljnijem položaju jer je Liverpool imao slobodan vikend nakon odgode njihovog okršaja na Boxing Day protiv Leeds Uniteda. 

Leicester je 10. na ljestvici lige s 22 boda iz 17 utakmica, s 19 bodova zaostatka za drugoplasiranim Liverpoolom.

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 14:12