14.11.2021., Split - Stadion Poljud, kvalifikacijska utakmica za odlazak na SP u Qataru izmedju reprezentacije Hrvatske i Rusije. Zvonimir Boban, Zoran Milanovic.SANJIN STRUKIC/PIXSELL - Pixsell
StoryEditor
poljud

Predsjednik Hrvatske i slavni kapetan ugodno razgovarali na Poljudu, prisjetite se Bobanove izjave iz 2015.

Piše B.B.  /  14.11.2021., 17:51h
Slavni hrvatski nogometaš, danas važan djelatnik FIFA-e, ugodno je razgovarao s aktualnim predsjednikom Republike Hrvatske

U masi poznatih lica na Poljudu istaknuo se i dvojac Boban - Milanović.

Slavni hrvatski nogometaš, danas važan djelatnik FIFA-e, ugodno je razgovarao s aktualnim predsjednikom Republike Hrvatske, što je i TV kamera zabilježila tijeom prijenosa.

Podsjetimo, Boban je 2015., u jeku kampanje za parlamentarne izbore, iznenađujuće podržao tadašnjeg šefa SDP-a riječima: 

“O, da – glasat ću za Zorana Milanovića, a nisam mislio nikad. Ali Zoran Milanović u zadnje vrijeme nije više isti čovjek. Koliko primjećujem, sazrio je: ljudski, državnički i socijalno. Drugo: nije kompromitiran i čini se neupitno pošten, a to je, na našu sramotu, velika mu prednost. I njegova ljubav za Hrvatsku nije urlatorska, nego živi u odgovornosti i poručuje u činjenicama, a i druga mu ruka nije u džepu.”

Dnevnik.ba

22. travanj 2024 20:36