StoryEditor
ponudio pomoć

Poznati Ukrajinac javio se s ratišta, pokazao je poruku koju je dobio od Novaka Đokovića

Piše desk  /  07.03.2022., 11:21h
– Mislim na vas, nadam se da će se sve uskoro primiriti. Molim te, reci mi kamo je najbolje da pošaljem pomoć, financijsku ili kakvu god – ponudio se Novak

Sergej Stahovski ukrajnski je tenisač o kojemu bruji cijeli svijet nakon što se odlučio vratiti u svoju domovinu i priključiti vojsci u obrani svoje zemlje od ruske agresije. Nedavno je otkrio da je dobio poruku od srpskog tenisača Novaka Đokovića, a sada je objavio i cijelu prepisku.

"Ştako, kako si? Jesi li na bojištu?" upitao je drugi tenisač svijeta.

"Mislim na vas, nadam se da će se sve uskoro primiriti. Molim te, reci mi kamo je najbolje da pošaljem pomoć, financijsku ili kakvu god", ponudio se Novak.

Podsjetimo, ovaj Ukrajinac bio je među glasnijim osobama koje su stale na stranu Novaka Đokovića kada je proživljavao dramu u Melbourneu, a sada i sam proživljava dramu kakvu nije mogao očekivati.

"Đoković mi je poslao poruku podrške, malo smo i popričali. Pokušao sam kontaktirati Rogera i Rafu, ali bezuspješno. Žao mi je što su odlučili šutjeti, ali ih razumijem. Nije to njihov rat. Imamo sjajne osobe, nadam se da će podrška potrajati", rekao je ranije ukrajinski tenisač.

Stahovski je pohvalio svoje ruske kolege Danila Medvedeva i Andreja Rubljova.

"Oni su dobri, razumiju zvjerstvo ovog rata. Trude se napraviti nešto, drugi to ne čine. Primio sam na stotine poruka od tenisača širom svijeta, svi su u šoku", rekao je Stahovski.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 02:39