StoryEditor
442oons

Popularni crtić ismijao obranu Srbije: Tko može zabiti gol ‘ukopanoj‘ obrani

Piše desk  /  26.11.2022., 18:03h

Nogometaši Srbije upisali su poraz od Brazila u prvoj utakmici na Svjetskom prvenstvu (0:2), a golovi Richarlisona bili su inspiracija za novu epizodu čuvenog nogometnog crtića "442oons".

Richarlison je postigao dva gola, ali je onaj drugi bio spektakularan. Namjestio je sebi savršenim prijemom loptu na škarice i onda pogodio za najljepši gol na turniru do danas.

Upravo taj pogodak bio je tema najnovije epizode planetarno popularnog crtića "442oons" koji je ismijao obranu Srbije.

Tema crtića bila je mogu li ostale nogometne zvijezde postići pogodak poput Richarlisona. Za to vrijeme, obrana Srbije stoji kao "ukopana".

Autori su iskoristili vratara Vanju Milinković-Savića i Miloša Veljkovića koji "ukopani" u mjestu pokušavaju "obraniti" udarce svih zvijezda koje šutirao. "442oons" aludira na to da su vratar Srbije i Veljković stajali i nisu reagirali dok je Richarlison izvodio udarac.

Cristiano Ronaldo je uspio pogoditi, dok Lionelu Messiju to nisu dozvolili igrači Saudijske Arabije, Mullera su spriječili Japanci. Isto se dogodilo i Robertu Lewandowskom kojeg je spriječio Guillermo Ochoa, čovjek koji mu je obranio penal u prvom kolu ovog Svjetskog prvenstva, dok se Neymar ozlijedio.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 23:16