StoryEditor
hladni susret

Pogledajte kako se suigrač iz Uniteda pozdravio s Ronaldom na okupljanju portugalske reprezentacije. Legendarni napadač gledao je u čudu...

Piše desk  /  15.11.2022., 07:14h

Reprezentacije sudionice Mundijala u Kataru su se okupile, a naročito je bilo zanimljivo na okupljanju reprezentativaca Portugala, gdje se Cristiano Ronaldo Cristiano prvi put nakon eksplozivnog intervjua s Piersom Morganom našao licem u lice sa suigračem iz Manchester Uniteda Brunom Fernandesom.

Na videu koji je postao viralan na društvenim mrežama čini se da Fernandes nije bio presretan zbog susreta s Ronaldom, kapetanom portugalske reprezentacije. Prema pisanju medija, Fernandes nije izgledao susretljivo prema Ronaldu pa je očito da su Cristianove izjave ostavile traga i na njegove suigrače.

Ronaldo je pružio ruku Fernandesu, veznjak se rukovao s njim, ali kako se na snimci vidi, Cristiano je ostao otvorenih usta nakon što mu je Bruno nešto rekao. 

Podsjetimo, u nedjelju su se pojavili isječci Ronaldovog intervjua u kojem je kritizirao svoj trenutni klub i trenera, rekavši između ostalog da su ga izdali te da ne poštuje  Erika Ten Haga.

Zanimljivo da se Fernandes konzultirao s Ronaldom prije nego je u siječnju 2020. stigao na Old Trafford iz lisabonskog Sportinga. Kako piše Daily Mail, Ronaldo je savjetovao svog reprezentativnog kolegu da potpiše za United, što je ovaj na kraju i uradio.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 16:49