13.02.2022., Split - Hrvatski Telekom Prva liga, 23. kolo, HNK Hajduk - NK Slaven Belupo. Photo: Milan Sabic/PIXSELLMILAN SABIC/PIXSELL - Pixsell
StoryEditor
111. rođendan

Otkriveno tko je trebao biti gost iznenađenja na proslavi Hajduka, ali legendi zdravlje nije dopustilo...

Piše desk  /  13.02.2022., 23:20h
Rođendanski party započeo je točno 10 minuta prije početka utakmice kada se na travnjak spustio Alen Nižetić koji svojom uspješnicom koja više od dva desetljeća raduje pristaše Bijelih.

Sunčana splitska nedjelja, pravi dan za proslavu. Hajduk je ove nedjelje 111. rođendan obilježio pobjedom što je najvažnije, jer rođendan je poseban dan, pa se i pobjeda dulje pamti, prenose Sportske novosti.

- Dobrodošli na naš 111. rođendan – pozdravio je službeni spiker Vedran Očašić nazočne pred poljudski ogled Bijelih i Belupa.

Zatvoren je bio sjever, Torcida se većim dijelom pozicionirala na zapadu, manjim na istoku. Shodno toj spoznaji, jasno je i odakle su stizale baklje i dimne sredinom drugog dijela kada je gusti dim obavio Poljud u trenutku dok je Livaja izvodio kazneni udarac.

Rođendanski party započeo je točno 10 minuta prije početka utakmice kada se na travnjak spustio Alen Nižetić koji svojom uspješnicom koja više od dva desetljeća raduje pristaše Bijelih.

- Dalmacijo, moja ružo procvala – orilo se poljudskim stadionom dok su na travnjak izlazili igrači Hajduka i Belupa.

Inače, najavljen je bio i gost iznenađenja, navijači su priželjkivali Mišu Kovača, ali očito njegovo zdravstveno stanje nije dopuštalo da se legenda uživo pojavi na poljudskom travnjaku.

Gromoglasan pljesak na predstavljanju dobio je Valdas Dambrauskas, ali to je i očekivano za uspjšenog stratega Bijelih. No, pljeskom s poljudskih tribina nagrađen je i Zoran Zekić. Pobrao je simpatije navijača Bijelih kada se uključio u pokret "Ivane, vrime je" u najavi dvoboja na koprinvičkoj press konferenciji. Dobro se dobrim vraća.

Kao što se igre Hajduka vraćaju sa podrškom navijača. Nakon završene utakmice otišli su hajdukovci pred istočnu tribinu koja im je skandirala "samo jednu želju imam moj živote ludi, da mi Hajduk prvak bude..." Euforija se nastavlja.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 21:17