StoryEditor
strasti kraj terena

Odbojkašica nakon zlata potrčala u zagrljaj bivšem izborniku Hrvatske

Piše desk  /  18.07.2022., 08:39h

Nakon velikog finala u kojem je Italija uvjerljivo svladala Brazil s 3:0 i došla do zlata Santarelliju je u zagrljaj pala jedna od odbojkašica novog prvaka.

Odbojkašice Srbije su ostvarile veliki uspjeh u Ligi nacija u Ankari gdje su na završnom turniru osvojile brončanu medalju pobjedom nad Turskom od 3:0.

Srbija je cijelo natjecanje nastupala bez dvije najbolje igračice - Tijane Bošković i Maje Ognjenović, ali su na scenu stupila neka nova imena, a ostvarena je i pobjeda protiv olimpijskog prvaka SAD-a.

Turnir je bio debitantski za Srbiju na velikim natjecanjima za novog izbornika Daniela Santarellija, a upravo je on bio u centru pažnje na kraju turnira.

Nakon velikog finala u kojem je Italija uvjerljivo svladala Brazil s 3:0 i došla do zlata njemu je u zagrljaj pala jedna od odbojkašica novog prvaka.

Monica di Gennaro, supruga srbijanskog izbornika, potrčala je da s njim proslavi veliki uspjeh, a poslije dugog zagrljaja je uslijedio i poljubac što je zbunilo mnoge koji nisu upoznati s njihovim odnosom.

Njih dvoje inače surađuju i na klupskoj razini, a već pet godina su u braku.

Santarelli je inače bivši izbornik hrvatske ženske odbojkaške reprezentacije.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 11:36