StoryEditor
serie a

Novi kiks Intera, ni asistencija Perišića nije pomogla da Nerazzurri dođu do pobjede

Piše hina  /  19.03.2022., 20:10h
Hrvatski nogometni reprezenttivac Ivan Perišić bio je asistent za jedini poodak Intera u 1-1 (0-0) domaćem remiju protiv Fiorentine u susretu 30. kola talijanskog prvenstva.

Gosti iz Fience poveli su preko Torreire (50) koji je s pet metara svladao Handanoviča nakon dodavanja Gonzaleza, a samo pet minuta potom konačnih 1-1 psotavio je Dumfries (55) udarcem glavom nakon ubačaja Perišića s lijevog krila.

Perišić je igrao do 80. minute, dok Marcelo Brozović zbog ozljede nije konkurirao za nastup u momčadi Intera.

Ovim rezultatom nastavila se kriza "crno-plavih" koji su u posljednjih sedam nastupa u Serie A ostvarili samo jednu pobjedu te su trenutačno treći na ljestvici sa 60 bodova, tri manje od Milana i Napolija s tim da je Napoli odigrao susret više.

Fiorentina je ostala osma sa 47 bodova, dva manje od petog Lazija, a jednim manje od šeste Rome i sedme Atalante.

Ranije u subotu je Napoli preokretom u drugom poluvremenu sa 2-1 (0-1) svladao Udinese. Nakon prvih 45 minuta gosti iz Udina su vodili 1-0 zahvaljujući preciznom udarcu Deulofeua (22) sa 18 metara, no u nastavku je Osimhen (52, 63) s dva pogotoka spriječio iznenađenje. Nigerijski je napadač na 1-1 poravnao udarcem glavom na ubačaj Marija Ruija, a za 2-1 je pogodio prizemnim udarcem nogom nakon dodavanja Di Lorenza. Ovo je drugi tjedan zaredom kako Osimhen s dva pogotka osigurava 2-1 pobjedu Napoliju, isto je učinio i prije šest dana na gostovanju kod Verone.

Napoli sada ima 63 boda, kao i Milan koji od 20.45 sati gostuje kod Cagliarija.

Filip Benković ostao je na klupi Udinesea koje je 14. na ljestvici sa 30 bodova.

Dnevnik.ba

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
14. travanj 2024 22:50