27.05.2016., Gradski stadion, Koprivnica - Prijateljska nogometna utakmica u sklopu priprema za Euro 2016, Hrvatska - Moldavija. Alen Halilovic. Photo: Igor Kralj/PIXSELLIGOR KRALJ/PIXSELL - Pixsell
StoryEditor
VIĐEN NA RUJEVICI

Senzacija na pomolu: Bivši igrač Barcelone stiže u Rijeku?

Piše desk  /  05.07.2022., 21:11h

Halilović je vrlo mlad iz zagrebačkog Dinama otišao u Barcelonu za 6,5 milijuna eura. Mnogi su ga tada nazivali "mali Messi" jer stilom igre i fizionomijom podsjeća na velikog Argentinca, a i otišao je k njemu u Barcelonu.

Hrvatski nogometaš Alen Halilović (26) blizu je potpisa s Rijekom. Klub s Rujevice je prošloga tjedna objavio da bi rado volio Halilovića imati u svojim redovima jer se pisalo da veznjak traži ponovno oživljenje svoje nogometne karijere. No zaključak je bio da Alen očito ima druge planove i da nije kontaktirao hrvatskog prvoligaša, prenosi Večernji list.

Međutim, čini se kako je ipak stvar gotovo riješena jer je Halilović danas viđen na Rujevici.  Foto: Facebook: Prva Hrvatska Liga Halilović je vrlo mlad iz zagrebačkog Dinama otišao u Barcelonu za 6,5 milijuna eura. Mnogi su ga tada nazivali "mali Messi" jer stilom igre i fizionomijom podsjeća na velikog Argentinca, a i otišao je k njemu u Barcelonu. Nije puno igrao u najboljem katalonskom klubu pa je poslan na posudbu u Sporting Gijon u kojem je upisao 36 nastupa. 

Nakon ispadanja kluba iz šapanjolske Primere, Halilović se okušao u njemačkom HSV-u, ali nije se dobro snašao. Nakon toga je u karijeri igrao za Milan, Las Palmas, Standard Liege, Heerenveen, Birmingham i Reading ali nigdje se nije uspio nametnuti i odigrati značajniju ulogu.  

Dnevnik.ba

14. svibanj 2024 19:10