StoryEditor
nasilje u turskoj

Navijači Galatasarayja osudili napad na Livakovića i podržali hrvatskog vratara

Piše desk  /  18.03.2024., 10:08h

Hrvatski nogometni vratar Dominik Livaković u nedjelju je tijekom nereda u Turskoj čak dva puta primio udarac.

Livaković je najteže nastradao u sukobu na utakmici Trabzonspora i Fenerbahčea, prvo je dobio kovanicom u glavu koja mu je raskrvarila bradu, a nakon posljednjeg sučevog zvižduka na terenu je nastao potpuni kaos.

Nogometaši Fenera slavili su veliku pobjedu na centru (2:3), što se domaćinima nije nikako svidio. U jednom je trenutku na teren utrčao domaći navijač, nakon čega su skočili igrači Fenera i žestoko nasrnuli na njega, a zatim su stotine navijača Trabzonspora uletjele na teren.

Na putu do tunela, nažalost, ponovno je udarac, i to s leđa, primio Livaković. Igrači Fenera tek su nakon tri i pol sata napustili stadion u Trabzonu, a po dolasku u Istanbul dočekalo ih je nekoliko tisuća navijača.

Navijači Galatasarayja oštro osudili napad

Nakon utakmice pojavila i fotografija natučenog Livakovića, a ispod objave mogu se pronaći i komentari navijača Galatasarayja koji su oštro osudili ovaj napad te su dodali kako im je žao hrvatskog vratara. "Kunem se da mi je ovog čovjeka bilo najviše žao. Navijač sam Galatasarayja. To je velika šteta za ovog čovjeka", napisao je korisnik.

Podsjetimo,  susret Fenerbahčea i Trabzonspora ostat će upamćen po sramotnim scenama nasilja na tribinama i terenu, gdje je deblji kraj izvukao i naš reprezentativni vratar Dominik Livaković.

Livaković je duboko u sudačkoj nadoknadi zatražio liječničku pomoć jer je udaren nepoznatim predmet u bradu, a šotekla mu je i krv, ali je susret na kraju završio povoljno za njegovu momčad.

Dnevnik.ba

Standings provided by Sofascore
23. travanj 2024 13:49