StoryEditor
velika gesta

Navijač Reala pretrpio infarkt uoči utakmice, Modrić snimio videoporuku samo za njega

Piše desk  /  14.03.2022., 11:02h
Moj otac Miguel Angel imao je težak srčani udar nekoliko sati prije utakmice protiv PSG-a. Real Madrid uvijek mu je bila strast i ovaj put nije ga mogao gledati, napisao je na Twitteru jedan korisnik s nadom kako će ova objava doći do Luke Modrića

Luka Modrić je prošli tjedan odigrao još jednu utakmicu za pamćenje. Real Madrid je srušio PSG (3-1) i prošao u četvrtfinale Lige prvaka. Dok je Santiago Bernabeuu slavio veliku pobjedu, za to vrijeme se jedan veliki navijač Reala i Lukin obožavatelj borio za život.

Španjolac Miguel Angel je nekoliko sati prije utakmice pretrpio srčani udar. Od srijede se nalazi u bolnici i, nažalost, njegovo stanje je jako teško. Svaka podrška je dobrodošla, a njegov sin napisao je jedan status na Twitteru s nadom kako će ga vidjeti upravo Luka Modrić. 

- Moj otac Miguel Angel imao je težak srčani udar nekoliko sati prije utakmice. Real Madrid uvijek mu je bila strast i ovaj put nije ga mogao gledati. Zbog njega volim ovaj sport i ovaj grb. U bolnici je od srijede i ne budi se, ali nadamo se da će mu život dati drugu priliku i da će moći prevladati situaciju kao što ste napravili i vi (kad ste nadoknadili zaostatak protiv PSG-a, op.a.) - napisao je sin Miguela Angela.

- Znam da je jako komplicirano da ovo dođe do tebe i ne želim nikoga ometati, ali bilo bi ispunjenje sna da je jedna od prvih stvari koje mu mogu pokazati nakon što se probudi riječi njegova idola Luke Modrića kako mu daje podršku putem videa ili na bilo koji drugi način. Što god da se dogodi, želim vam zahvaliti što ste ga učinili sretnim u njegovih 58 godina i što ste mi dali priliku da ga zagrlim svaki put kad biste zabili - piše u objavi.

Bez obzira što se svakodnevno susreće s mnogim molbama i porukama, ova objava nekako je došla do hrvatskog reprezentativca. A on je pokazao svoju veličinu. Nesretnom Angelu je poželio brz oporavak s nadom kako će se vidjeti ubrzo.  

- Bok, Miguel Angel, ja sam Luka Modrić. Saznao sam, zahvaljujući brojnim madridistima, da si neki dan doživio infarkt. Šaljem ti ovaj video kako bih ti poželio brzi oporavak i izrazio nadu da te uskoro vidimo na Santiago Bernabeuu. Drži se, veliki zagrljaj - rekao je Modrić u videozapisu, prenosi 24sata.hr.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 12:18