StoryEditor
tenzije porasle pa splasnule

Navijač Ekvadora provocirao i izazvao bijes gospodina u bijelom, brzo je snimio i miroljubivi video

Piše desk  /  21.11.2022., 07:39h

Kamere neće na SP-u na tribinama snimati nikakvo nasilje, osim ako je ono toliko razmjerno veliko da nekako samo upadne u kadar. U TV prijenosu neće se tako vidjeti niti sitno koškanje, pa čak i obični verbalni sukob jer to baca negativnu sliku na Mundijal i nasilje se ne želi reklamirati.

Jučer je na Al Baytu na tribinama, za vrijeme utakmice otvaranja Katar - Ekvador (0-2), došlo do, prvo verbalnog obračuna, impulzivnog, onako u žaru, a onda i prelijepih kadrova.

No, upada u oko kako su prvo žustro reagirali domaćini, iako je navijač Ekvadora, koji je bio s obitelji na utakmici, s klincima, rekao kako su domaći miroljubivi i kako je oduševljen. No dobro, nogomet je emocija, znaju se takve stvari dogoditi...

Naime, jedan se navijač Ekvadora sitno zakačio s nekim od domaćih navijača, ali na kraju verbalna prepirka završila je miroljubivo. Međutim, čitava situacija je pomalo konfuzna.

OVDJE pogledajte prvi dio verbalnog sukoba. Navijač Ekvadora ustao je i gestom pokazivao novac, aludirajući na to kako se ovo prvenstvo odigrava u Katru isključivo zbog novca. Jedan je domaći navijač u bijelom iznimno žestoko reagirao. cijela je situacija djelovala na rubu fizičkog incidenta.

Pa ipak, na kraju se sve smirilo. Dvojica navijača snimili su zajednički video u kojem su poslali miroljubive tonove. Ekvadorac je kazao kako nogomet ponekad nosi i povišene strasti te je potom čestitao Kataraninu na prvenstvu. OVDJE pogledajte drugi dio i završetak.

Dnevnik.ba

01. svibanj 2024 12:02