StoryEditor
transferi

Mišić iz Zrinjskog u Široki Brijeg

Piše fena  /  12.01.2024., 18:09h

NK Široki Brijeg potvrdio je angažman Petra Mišića koji na Pecaru dolazi na posudbu iz Zrinjskog.

„Zahvalan sam sportskom direktoru i rukovodstvu kluba na ukazanoj prilici. Vrlo dobro znam gdje dolazim i što se od mene očekuje. Vjerujem kako ćemo uspješno surađivati na obostrano zadovoljstvo i ostvariti zacrtane ciljeve“, kazao je Petar Mišić nakon potpisa na Pecari i otkrio zanimljivu poveznicu sa Širokim Brijegom:

„Široki Brijeg je prava nogometna sredina. Znam koliko ljudima u gradu i Hercegovini znači ovaj klub i njegov uspjeh. U to sam se uvjerio i tijekom mnogobrojnih razgovora s mojim prijateljem Čukijem (Tomislav Čuljak, nap. a.), koji je svoju bogatu nogometnu karijeru zaključio upravo na Pecari i ostao u srcima mnogih navijača. Neka tako bude i u mome slučaju“.

Mišić je stasao u HNK Cibalia Vinkovci, a onda ga je 2013. godine kupio GNK Dinamo Zagreb i ostavio na posudbi u matičnom klubu.

Kasnije je tijekom karijere branio boje hrvatskih prvoligaša NK Lokomotiva Zagreb, NK Slaven Belupo i RNK Split, te švicarskog drugoligaša FC Aarau, odakle je početkom 2021. godine došao u Tuzla City.

Novi je igrač Plavo-bijelih provjereno i cijenjeno nogometno ime s bogatim igračkim iskustvom. Samo u elitnim razredima hrvatskog i bosanskohercegovačkog nogometa do sada je upisao točno 200 nastupa, priopćio je NK Široki Brijeg.

Dnevnik.ba

06. svibanj 2024 22:55