StoryEditor
Objavljena prepiska

Menadžer kupio igraču mjesto u reprezentaciji BiH: „Mora bit´ pozvan i branit´, i kaparu sam dao!“

Piše DESK  /  06.09.2021., 15:18h
Tema o kojoj se u bh. nogometnoj javnosti iza kulisa konstantno govori je utjecaj menadžera na popise izbornika reprezentacije.

Pojedini igrači reprezentacije Bosne i Hercegovine pozivani su na reprezentativna okupljanja iako u svojim klubovima uopće ne bilježe nastupe.

N1 televizija došla je u posjed prepiske u kojoj se jedan poznati nogometni menadžer hvali kako je završio posao za svog klijenta, koji je, prema onome što stoji u prepisci, dogovorom dobio priliku igrati u utakmici Bosna i Hercegovina – Kostarika, susretu koji je odigran 27. ožujka ove godine.

Menadžer je unaprijed znao kada i kako će njegov klijent zaigrati u državnom dresu, a za to je, kaže, i platio nekome u NSBiH.

“Moj mora bit’ pozvan i mora branit’ prijateljsku 27.3. protiv Kostarike! Tako sam dogovorio i kaparu dao“, stoji u dijelu prepiske.

Sve što je menadžer napisao na kraju se i obistinilo. Njegov klijent zaista je zaigrao u prijateljskom susretu protiv Kostarike, što predstavlja čvrst dokaz da je barem jedan igrač u reprezentaciji “kupio” svoje mjesto.

Gledajući nastavak prepiske jasno se može uočiti kako je nogometni agent prije vremena također upoznat i s pozivima drugih reprezentativaca koji nisu njegovi klijenti, što ukazuje na uvezanost s ljudima koji vladaju bh. nogometom.

Na okupljanju reprezentacije danas je održana i posljednja press konferencija uoči kvalifikacione utakmice s reprezentacijom Kazahstana. Ivaylo Petev osvrnuo se kratko na optužbe Asmira Begovića, sada već sigurno bivšeg reprezentativnog vratara, koji je izbornika, predsjednika saveza Vicu Zeljkovića i Zvjezdana Misimovića nazvao kriminalcima.

Na pitanje kako komentira optužbe Asmira Begovića, Petev je kratko odgovorio “Nikako.”

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 07:06