StoryEditor
hrvatski vratar

Livaković se nakon dva poraza Hrvatske vratio demoraliziran u Istanbul, trener imao privatan sastanak s njim

Piše desk  /  19.10.2023., 12:31h

Hrvatska je porazima od Turske (1:0) i Walesa (2:1) zakomplicirala svoj put prema Europskom prvenstvu. U posljednja dva kola mora savladati Latviju i Armeniju te nadati se kiksu Walesa kako bi izborila direktan plasman na turnir u Njemačku. Posebno je bolan poraz za Hrvatsku bio onaj od Turske prije sedam dana u Osijeku, kada je Dominik Livaković (28) prvo spašavao suigrače sjajnim obranama, a potom bespotrebnim istrčavanjem poklonio gol Barisu Yilmazu.

Livaković se vratio u Istanbul, a ondje ga je u njegovom Fenerbahčeu dočekao trener Ismail Kartal, piše turski Fanatik uz naslov "Posebna terapija za Livakovića u Fenerbahčeu." U tekstu se nastavlja: "Najnesretniji na povratku s reprezentativnog okupljanja bio je Dominik Livaković.

Hrvatski vratar pogriješio je kod gola u porazu od Turske i time je Hrvatska otežala svoj put prema Euru. Saznalo se da je Ismail Kartal imao privatni sastanak s Livakovićem, koji se demoraliziran vratio u Istanbul."

Poruka trenera Livakoviću

"Iskusni trener rekao je Livakoviću: ‘Svaki igrač ima loše periode, ali ti si imao neke jako važne obrane u obje utakmice. Sada se ovdje moraš potpuno usredotočiti i znam da ćeš to i napraviti", piše turski Fanatik. Livaković je krajem kolovoza stigao iz Dinama za 6.65 milijuna eura, a dosad je za novi klub nastupio šest puta. Primio je tri gola, a četiri puta je sačuvao čistu mrežu.

Dnevnik.ba

01. svibanj 2024 04:05