StoryEditor
pala odluka

Kopić je Dinamovo dugoročno rješenje, ujedno će obnašati i funkciju sportskog direktora

Piše desk  /  22.12.2021., 12:25h
Potraga za nasljednikom Damira Krznara u Dinamu je i službeno je završila - bit će to Željko Kopić koji je u proteklih pet utakmica vodio Modre.

Kopić je preuzeo prvu momčad Dinama nakon što je Krznar ispao u četvrtfinalu Kupa od Rijeke i u proteklih 20-ak dana odradio je pet utakmica. Startao je porazom od Hajduka na Maksimiru, ali onda je nanizao četiri uzastopne pobjede bez primljenog pogotka, od kojih svakako najveću težinu ima ona ostvarena protiv West Hama u Londonu.

Posljednjih dana u eteru su kolala i neka druga imena koja su se dovodila u vezu s preuzimanjem Dinama, ali na koncu je izbor pao na Kopića, koji je donedavno obnašao funkciju direktora omladinske škole Modrih.

"Uprava GNK Dinamo donijela je odluku da je novi glavni trener prve momčadi gospodin Željko Kopić. Istovremeno je ovim imenovanjem odlučeno da će gospodin Kopić biti i sportski direktor te će time koordinirati kompletan sportski sektor GNK Dinamo.

Treneru Kopiću želimo puno uspjeha i dobrih rezultata s plavima u nastavku sezone", poručili su iz Maksimirske 128.

U nastavku sezone pred Kopića je stavljen imperativ obrane naslova prvaka, dok će u play-off rundi nokaut-faze Europske lige u veljači odmjeriti snage sa Sevillom.

U prvoj HNL utakmici u 2021. godini Dinamo će krajem siječnja na Maksimiru ugostiti Rijeku.

Dnevnik.ba

06. svibanj 2024 02:37