StoryEditor

Joe Cole: "Chelseajevim igračima treba vođa. Nije li Modrić na kraju ugovora, možda želi još jednu sezonu u Premier ligi"

Piše desk  /  19.03.2024., 13:23h

Chelseajeva legenda Joe Cole prokomentirala je visok ulog u momčad sa Stamford Bridgea i zaključila da dovedenim mladim igračima nedostaje iskusan vođa. Netko poput Luke Modrića, primijetio je umirovljeni veznjak s više od 280 nastupa za Chelsea, s kojim je osvojio tri naslova u Premier ligi.

U intervjuu koji je dao, Cole je istaknuo da je Chelseajevim mladićima potreban stariji lider, igrač koji bi ih poveo i uz kojeg bi mogli stasati. Govoreći o onom što bi klub trebao napraviti u ljetnom prijelaznom roku kako bi bio konkurentniji, spomenuo je kapetana hrvatske reprezentacije.

Cole: Koliko je Modrić samo pomogao Camavingi, Tchouameniju i  Valverdeu

"Volio bih dovesti neke starije igrače, one koji bi diktirali tempo. Nije li Luka Modrić na kraju sezone bez ugovora? Možda želi odigrati još jednu sezonu u Premier ligi. Koliko je samo pomogao Eduardu Camavingi, Aurelienu Tchouameniju i Federicu Valverdeu?" istaknuo je Cole.

Modrić, koji je prije dolaska u Madrid igrao za Tottenham, pod ugovorom je s Realom do kraja sezone. Spominje se moguće produženje na još jednu godinu, kao i njegovi mogući odlasci u Saudijsku Arabiju ili MLS.

Dnevnik.ba

Standings provided by Sofascore
25. travanj 2024 23:26