15.07.2022., stadion u Maksimiru, Zagreb - SuperSport HNL, 01. kolo, GNK Dinamo - NK Lokomotiva. Sudac Dario Bel Photo: Igor Kralj/PIXSELLIGOR KRALJ/PIXSELL - Pixsell
StoryEditor
konferencijska liga

Hrvati sudili europsku utakmicu. Trener: Bili su užasni. To bi moj sin vidio

Piše desk  /  14.10.2022., 21:22h

Molde je u četvrtom kolu skupine F Konferencijske lige na gostovanju pobijedio irski Shamrock Rovers 2:0. Utakmicu su sudili hrvatski suci. Glavni je bio Dario Bel, a pomagali su mu Marjan Tomas, Kruno Šarić i Tihomir Pejin kao četvrti sudac.

Trener Shamrocka Stephen Bradley nije bio zadovoljan što kod gola Davida Fofane u 33. minuti nije dosuđeno navodno zaleđe. Istaknimo kako u utakmica nije imala VAR, prenosi Index.hr.

''Bio je u zaleđu. Kako je moguće da to suci nisu vidjeli? Užasna odluka. Moj sin ima osam godina, on bi vam rekao da je bilo zaleđe, za to vam ne treba VAR, on bi bolje sudio. Suci su bili užasni cijelu večer'', rekao je Stephen Bradley, čija je momčad posljednja u skupini i više ne može izboriti nokaut-fazu.

"Bio je u zaleđu par metara. Stvarno mi nije jasno kako to nisu vidjeli. Dobro smo ušli u utakmicu, znali smo da moramo pobijediti ako želimo ostati u igri za prolaz. Takve se odluke ne bi smjele donositi na ovoj razini", dodao je Bradley te priznao kako je momčad kriva za drugi gol Kristiana Eriksena iz 69. minute.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 04:15