StoryEditor
povratak u championship?

Englezi tvrde da Slaven Bilić ima novi klub, čeka se službena potvrda

Piše desk  /  26.09.2022., 14:18h

Bilić je prošlog mjeseca u intervjuu za Telegraph izjavio kako čeka pravu ponudu pa je zbog toga odbio grčki Olympiakos.

Slaven Bilić (54) blizu je novog posla, piše The Telegraph. Bivši hrvatski izbornik trebao bi preuzeti Watford, posrnulog engleskog drugoligaša. Watford je upravo smijenio menadžera Roba Edwardsa, a Bilić je prvi kandidat za njegovog nasljednika. Watford je trenutno deseta momčad Championshipa s učinkom od tri pobjede, pet remija i dva poraza. Cilj kluba je već ove sezone osigurati povratak u Premier ligu i to će biti primarna Bilićeva zadaća, prenosi Index.hr.

Bilić je prošlog mjeseca u intervjuu za Telegraph izjavio kako čeka pravu ponudu pa je zbog toga odbio grčki Olympiakos. Englezi smatraju da će navijači Watforda oduševljeno prihvatiti Bilićev dolazak, koji će u svoj stožer odmah dovesti Hrvate Danila Butorovića i Deana Računicu. Watford je prošle sezone ispao iz Premier lige, a u ovoj je zadržao glavne zvijezde poput Ismaile Sarra i Joaoa Pedra. 

Bilić je posljednji angažman imao u kineskom Beijing Guoanu, kojeg je vodio prošle sezone. U Engleskoj je vodio West Ham i WBA, s kojim je u sezoni 2019./2020 izborio promociju u Premier ligu. U karijeri je Bilić još vodio Hajduk, U-21 i seniorsku reprezentaciju Hrvatske, Lokomotiv Moskvu, Bešiktaš i Al-Ittihad.

Dnevnik.ba

03. svibanj 2024 14:16