StoryEditor
ATP Pariz

Dodig i Krajicek protiv Krawietza i Miesa za plasman u Torino

Piše hina  /  04.11.2022., 21:52h

Suparnici Ivanu Dodigu i Amerikancu Austinu Krajiceku u polufinalu parova na ATP turniru tenisača iz serije "masters 1000" bit će Nijemci Kevin Krawietz i Andreas Mies.

Nakon što su Dodig i Krajicek u četvrtfinalu svladali prve nositelje Amerikanca Rajeeva Rama i Britanca Joea Salisburyja sa 3-6, 6-4, 10-6, Krawietz i Mies su nadigrali Nijemca Tima Puetza i Novozelanđanina Michaela Venusa sa 6-3, 6-3.

Subotnji polufinale bit će izravni dvoboj za posljednje, osmo mjesto koje vodi ATP finale koji će se održati u Torinu od 13. do 20. studenoga.

No, Dodig i Kajicek mogli bi se plasirati u Torino i u slučaju poraza u polufinalu ukoliko Krawietz i Mies izgube finale.

Ranije u petak su sedmo mjesto koje vodi u Torino osigurali Britanac Lloyd Glasspool i Finac Harri Heliovara koji su se u polufinale plasirali 6-3, 7-6 (6) pobjedom protiv Australca Matthewa Ebdena i Britanca Jamiea Murraya.

Svoje su mjesto na ATP Finalu već osigurali parovi: Wesley Koolhof - Neal Skupski (Niz-VBR), Rajeev Ram - Joe Salisbury (SAD-VBR), Marcelo Arevalo - Jean-Julien Rojer (Sal-Niz), Nikola Mektić - Mate Pavić (Hrv), Marcel Granollers - Horacio Zeballos (Špa-Arg) te Thanasi Kokkinakis - Nick Kyrgios (Aus) kao najbolje rangirani osvajači Grand Slam naslova.

03. svibanj 2024 22:29