StoryEditor
liga prvaka

Dinamovi navijači nakon AEK-ova poraza zasuli njihove stranice: "Vidimo se u Europskoj ligi, sad ste dobili svoje"

Piše desk  /  23.08.2023., 08:43h

Nogometaši atenskog AEK-a, nakon dramatičnog izbacivanja zagrebačkog Dinama, poraženi su u prvoj utakmici playoffa Lige prvaka kod belgijskog Royal Antwerpa s 1:0.

Grci su bili opasnija momčad u prvom dijelu, ali su Belgijanci zabili gol preko Nizozemca Vincenta Jansenna u 16. minuti. U 61. minuti isključen je domaći igrač Jelle Bataile, ali su Belgijanci dokraja bili bolja momčad, te su propustili nekoliko prilika da odu sa značajnijom prednošću u Grčku. Kod AEK-a je Domagoj Vida odigrao cijelu utakmicu.

I kao što su to danima radili AEK-ovi navijači ranije, sada su Dinamovi navijači zasuli komentare na društvenim mrežama grčkog prvaka. 

"Vidimo se u Europskoj ligi", na što se nadovezao drugi navijač: "bolje ne. Opet će ubiti svog huligana i onda reći da je utakmica za njega". Bilo je još komentara. "Bravo Royal A.", "ispadate brzo", "bye bye AEK iz Zagreba", "sretno Royal", "ajmo Belgija, riješite ove kebab igrače i neka idu gasiti požare", "klošari"; "za drugo nisu ni sposobni", "hahahah sad ste dobili svoje bagro nesportska", neki su od komentara, a neki su objavljivali hrvatske zastave i Dinamov grb. I na stranici belgijskog prvaka može se vidjeti pokoji komentar. "Velika izvedba, sjajni ste i sretno u idućoj utakmici! Podrška iz Zagreba"...

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 04:42