StoryEditor
doživjeli poraz

Dinamov Luka Menalo dao jedini gol za BiH u debaklu protiv Finske

Piše Desk  /  13.11.2021., 17:49h
Sjajno je pogodio pod prečku nakon ubačaja još jednog dinamovca, Amera Gojaka. A umjesto preokreta, BiH je primila još jedan gol. Menalo nije skrivao razočaranje nakon teškog poraza.

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine doživjela je debakl u Zenici gdje je više od sat vremena imala igrača više pa na koncu izgubila od Finske 3-1. BiH je porazom na Bilinom Polju ostala bez šansi za plasman na Svjetsko prventvo u Kataru 2022, prenose 24sata.hr.

'Zmajevi' nisu uspjeli preokrenuti susret premda su imali brojčanu nadmoć, no veći je problem što su primili čak dva gola s igračem više.

Strijelac jedinog bh. gola na utakmici bio je Dinamov Luka Menalo, koji je sjajno pogodio pod prečku nakon ubačaja drugog dinamovca Amera Gojaka. Izbornik Ivajlo Petev je obojicu uveo u nastavku.

- Nisam očekivao poraz. Poslije penala mislio sam da će se stvari okrenuti na našu stranu, ali nije tako bilo. Previše početničkih grešaka, promašenih prilika... S takvom igrom ne možete do bodova. Svi smo se nadali poslije gola da ćemo prelomiti stvar u našu korist, jako sam razočaran, kao i svi - rekao je Menalo poslije utakmice.

BiH još čeka susret s Ukrajincima, koji mogu zapapriti Finskoj. Dijeli ih dva boda s tim da Finci u zadnjem kolu igraju s vodećom Francuskom.

- Moramo maksimalno ozbiljno pristupiti tom meču, ne smijemo rasprodavati ugled reprezentacije - zaključio je Menalo.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 06:16