StoryEditor
zagreb

Dalić u novim problemima? Dva igrača napustila trening prije kraja

Piše desk  /  05.10.2021., 07:59h
Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je prvi trening u Zagrebu, gdje se priprema za nastavak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, ali nakon odrađenog treninga stigla je vijest da ga Domagoj Vida i Andrej Kramarić nisu odradili do kraja, objavila je Nova TV.

Hrvatska će u petak igrati utakmicu protiv Cipra u gostima, a sljedećeg ponedjeljka protiv Slovačke na domaćem terenu, a izbornik Zlatko Dalić već ima probleme s kadrom za ove susrete.

Liječnička služba reprezentacije ustanovila je da Ivušić, koji je stigao na okupljanje, zbog ozljede ipak neće biti spreman za listopadske dvoboje s Ciprom (Larnaca, 8. listopada) i Slovačkom (Osijek, 11. listopada) pa je Dalić aktivirao pretpoziv vrataru Luton Towna Simonu Slugi.

Dalić je još ranije aktivirao pretpozive Duji Ćaleta-Caru i Marinu Pongračiću, što jasno sugerira da postoje određeni problemi sa standardnim igračima u obrani.

Dejan Lovren od posljednjeg okupljanja reprezentacije nije se naigrao za Zenit zbog ozljede noge i viroze, problem sa zadnjom ložom ima i Josip Juranović, dok se Domagoj Vida tek vratio treninzima i u subotu jest odigrao susret za Bešiktaš, no upitno je koliko je spreman u kratkom razdoblju povezati više napornih ogleda. Zato je njegovo napuštanje treninga vrlo indikativno, ali još nije poznato zašto on i Kramarić nisu odradili trening do kraja.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 14:33