StoryEditor
pobjeda na etihadu

Conte pohitao u zagrljaj danskoj radilici pa ostao kratkih ruku, snimka je viralna

Piše desk  /  20.02.2022., 09:01h
Nogometaši Tottenhama pobijedili su kao gosti Manchester City rezultatom 3:2 i napravili veliki korak u borbi za Ligu prvaka.

Antonio Conte, talijanski stručnjak koji je preporodio Hotspur, burno je proslavio trijumf nad Građanima, ali je postao hit na društvenim mrežama nakon što je neuspješno pokušao zagrliti Pierrea-Emilea Højbjerga poslije meča.

Conte je nakon utakmice išao od igrača do igrača, čestitavši im veliku pobjedu, a kada je došao do Danca on je bio okrenut leđima.

Menadžer Tottenhama krenuo je zagrliti Højbjerga sa široko raširenim rukama, ali s obzirom na to da ga danski nogometaš nije najbolje uočio, Conte je ostao lišen razmjene sreće i zadovoljstva.

Sve su zabilježile i kamere, a snimka i Conteova reakcija postali su hit na internetu.

Pobjedom Tottenhama na Etihadu vratila se neizvjesnost Premier ligi na apsolutno svim frontovima, uključujući borbu za titulu prvaka i mjesta koja vode u Ligu prvaka.

Manchester City ostaje lider u Engleskoj sa 63 osvojena boda, šest više od Liverpoola koji ima utakmicu manje, dok je Tottenham sada na sedmoj poziciji s 39 osvojenih bodova.

Dnevnik.ba

07. svibanj 2024 02:25