StoryEditor
jerko matulić

Bivši reprezentativac Hrvatske u rukometu je postao nogometaš

Piše desk  /  25.09.2021., 14:35h
Jerko Matulić je 31-godišnji bivši rukometni reprezentativac Hrvatske, a široj javnosti poznatiji je kao novi dečko Sandre Perković.

Bivši igrač PPD Zagreba, Chamberija, Nantesa, Azoty-Puławyja i Wisle ima i 35 nastupa za hrvatsku reprezentaciju s kojom je bio na Svjetskom prvenstvu 2017. godine. S juniorskom reprezentacijom je osvojio zlato na Svjetskom prvenstvu, a sada je napravio veliki zaokret u karijeri. Matulić je postao nogometaš, ali nije odustao ni od rukometne karijere. Prošao je pripreme s RK Rvacka iz Livna koji se natječe u Prvoj ligi FBiH - Jug.

''Pitanje! Probajte pogoditi u komentarima. U klub je stigao novi igrač i ima inicijale kao Michael Jordan (M.J). Livak je, a najbolje se snalazi na desnom krilu. Ima 31 godinu i pet mjeseci. Odbio je Hajduk, a to mu ne ide u prilog. Visok je 187 cm (Wikipedia), a mislimo da je i viši. Težak 86 kg (opet Wikipedia). Igrao je po Hrvatskoj, Poljskoj, Francuskoj i ima nastupe za reprezentaciju'', riječi su kojima ga je predstavio njegov novi klub, NK Postira Sardi s Brača. 

Dnevnik.ba

25. siječanj 2022 22:48