StoryEditor
tomas brolin

Bio je četvrti u izboru za Zlatnu loptu, a fanovi ga danas ne mogu prepoznati

Piše desk  /  26.12.2021., 12:03h
Potpuno očekivano, "nabacio" je pokoji kilogram viška, što je i razumljivo jer je bio primoran završiti karijeru u 29. godini zbog velikih problema s ozljedama...

Proslavljeni švedski nogometaš Tomas Brolin je svojevremeno bio velika zvijezda, ali je nakon kraja karijere toliko promijenio svoj izgled da ga je danas nemoguće prepoznati.

Brolin je 1994. godine bio četvrti najbolji nogometaš svijeta u izboru za Zlatnu loptu. U jednom od najvećih transfera tog perioda za 4,5 milijuna funti prešao je u Leeds, no tu se ispostavio kao veliki promašaj.

Božić je proveo s obitelji obučen u tradicionalna novogodišnja odijela. Fanove je iznenadio izgledom jer je u potpunosti neprepoznatljiv u odnosu na dane tijekom karijere.

Brolin je, potpuno očekivano, "nabacio" pokoji kilogram viška, što je i razumljivo jer je bio primoran završiti karijeru u 29. godini zbog velikih problema s ozljedama.

"Ako želite nastaviti s profesionalnim igranjem nogometa, morate trenirati jako svakoga dana. Ja nisam bio u mogućnosti to raditi", rekao je svojevremeno Brolin za FourFourTwo.

Brolin je Božić proveo u društvu supruge Marielle Larsson, a fotografije je objavio na svom Instagramu.

Dnevnik.ba

03. svibanj 2024 21:08