StoryEditor
NIJE SE DOPAO ENGLEZIMA

BBC o Bebeku: Što misli tko je on da se može tako ponašati?

Piše Desk  /  01.10.2021., 09:48h
Na utakmici Legije i Leicestera ipak nije ostavio repova kao u HNL-u, no BBC mu je zamjerio jedan žuti igraču ‘lisica‘. Također, Englezi su detektirali upravo ono što nam je rekao i Mateo Beusan...

Riječki sudac Ivan Bebek u srijedu je bio glavna tema domaćih medija nakon što je u javnost dospio audiozapis na kojem komentira suđenje s utakmice Hajduka i Lokomotiva, a pritom je izvrijeđao i novinara jednog portala.

Marijan Kustić ekspresno je najavio istragu i zatražio od Bebeka hitno očitovanje, no na njega je morao pričekati jer je Bebek već bio u Varšavi gdje je sudio utakmicu Europske Lige između domaće Legije i Leicestera koja je završila minimalnom pobjedom domaće momčadi.

Na toj utakmici ipak nije ostavio repova, kao u HNL-u, no BBC mu je zamjerio žuti karton koji je u 20. minuti pokazao Thomasu. Englezi su napisali kako u Premiershipu sigurno ne bi ušao u sudačku bilježnicu za takav start.

- Ne mogu pratiti koje upravljačko tijelo pristupa utakmici na koji način što se tiče prekršaja, kartona i slično? S obzirom na to kako Premier League ove sezone pristupa stvarima, nema šanse da bi Thomas dobio žuti za ovo. No Uefa (ili možda samo ovaj sudac) stvari vidi drugačije - napisao je BBC u tekstualnom prijenosu utakmice.

Englezi su također detektirali upravo ono što nam je Mateo Beusan rekao, da je Bebekov ego 'do neba', prenose 24sata.hr.

- Sudac trči unatrag. To je često znak suca koji o sebi ima visoko mišljenje. Što misli tko je on da se može tako ponašati?

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 14:42