StoryEditor
trener real madrida

Ancelotti: "Modrić i Kroos ne igraju u prvom sastavu zbog svojih velikih karijera. Igraju jer to zaslužuju!"

Piše desk  /  16.03.2023., 08:39h

Real je u četvrtfinalu Lige prvaka. Nakon što je u prvom susretu na Anfieldu slavio 5:2, Kraljevski klub na uzvratu nije dopustio iznenađenje i mirno, rutinski je prošao među osam najboljih klubova Europe pobijedivši 1:0. Jedini gol je zabio Karim Benzema u 79. minuti. Nakon utakmice trener Reala Carlo Ancelotti dao je prve izjave i odmah je rekao da će Benzema unatoč ozljedi koju je zadobio na kraju susreta igrati u nedjeljnom El Clasicu.

''Nema brige. Bio je to samo udarac. Karim će igrati protiv Barcelone.''

"Modrić i Kroos igraju jer to zaslužuju"

Mladi Francuz Eduardo Camavinga odigrao je vjerojatno svoju najbolju utakmicu otkako je stigao u Real. Poslije susreta pohvalio ga je i suigrač Karim Benzema: ''Tako mlad, a tako dobar'', rekao je Benzema za 20-godišnjeg suigrača, a Ancelotti je objasnio zbog čega je Camavinga odigrao tako dobro:

''Camavinga obožava igrati s Modrićem i Kroosom. Osjeća se sigurno i ugodno. Dopustite mi da kažem jednu stvar. Modrić i Kroos ne igraju u prvom sastavu zbog svojih velikih karijera. Igraju jer to zaslužuju. To je to. Pohvalio bih još i Nacha, bio je jako dobar'', rekao je Talijan, a onda je otkrio da Real po njemu ima najboljeg igrača svijeta:

"Vinicius je u ovom trenutku najbolji igrač na svijetu."

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 21:44