StoryEditor
instagram

Wanda otkrila koji je suigrač prebio Icardija zbog nje: "Bilo je smiješno kad ga je objesio na vješalicu"

Piše desk  /  08.10.2022., 20:24h

Wanda je otkrila tako u svojoj zadnjoj Instagram objavi kako joj se tijekom Icardijevog igranja za Inter udvarao njegov suigrač Pablo Osvaldo, koji ga je i prebio.

Izgleda kako su napokon svoju latino ljubav ugasili Wanda Nara i Mauro Icardi, nakon što je Nara prije nekoliko tjedana objavila kako je njihovom braku došao kraj.

Njih dvoje su imali više nego sapunicu od veze, krenulo je otimanjem Waned od strane Icardija tadašnjem suigraču iz kluba i reprezentacije, Maxiju Lopezu, Nara je postala i Icardijev agent koji vodi njegove pregovore s klubovima, a tijekom zajedničkih godina Wanda se rado fotografirala u oskudnim izdanjima, što je Maura izluđivalo.

Tijekom tih oko sedam godina, Icardi je jednom uhvaćen kako vara Naru, koja je tada objavila rastavu braka na Instagramu, ali ju je Icardi uspio nekako pridobiti nazad, što pokušava i sad, a oni koje to zanima mogli su pratiti pomirbu dnevno na Instagramu.

No nakon odlaska u Galatasaray Mauro i Wanda nisu bili dobro, krenuli su čak paliti neke stvari na Lagu di Como gdje su imali zajedničku nekretninu, što ih je koštalo prijave susjeda, a sad je Wanda otišla korak dalje u “spuštanju” Mauru.

Wanda je otkrila tako u svojoj zadnjoj Instagram objavi kako joj se tijekom Icardijevog igranja za Inter udvarao njegov suigrač Pablo Osvaldo, koji ga je i prebio.

Kako piše Nara, njoj je najsmješnije bilo kada je Osvaldo u svlačionici objesio Icardija na vješalicu, a koliko je dalje spremna ići u svojem napadu na bivšeg ostaje nam za pratiti.

Inače, Osvaldo je završio karijeru, rastavio se i oženio Maradoninu kćer, piše dnevno.hr.

Dnevnik.ba

02. svibanj 2024 03:49