StoryEditor
rita ora

Velikoj pop zvijezdi podvalili srpsku zastavu s kojom se ogrnula na bini: "Nisam vidjela od reflektora, ja sam ponosna Albanka s Kosova"

Piše desk  /  28.08.2023., 09:06h

Pjevačica Rita Ora, rodom iz Prištine, iznenadila je, ali i šokirala dio svojih fanova nakon što se na društvenim mrežama pojavila snimka na kojoj se vidi kako je ogrnuta srpskom zastavom.

Snimka je, naime, nastala na nastupu u Mađarskoj, a pjevačica se oglasila nakon koncerta kako bi pojasnila zašto se ogrnula tom zastavom.

Srpski mediji pišu da je Rita Ora izjavila kako nije bila svjesna čija joj se zastava našla u rukama, a tek kada je sišla s bine, shvatila je da nije nosila mađarsku zastavu, kako je sama pretpostavila.

"Dok sam nastupala na SZIN festivalu u Mađarskoj dobila sam zastavu od mladog obožavatelja. Od svjetla direktno u očima, nisam mogla jasno vidjeti koju državu predstavlja zastava. Čim sam sišla s bine, shvatila sam da je to srpska, a ne mađarska zastava", ispričala je Rita medijima.

"Iako podržavam svoje obožavatelje iz svih zemalja i kultura, želim jasno dati do znanja da sam ponosna kosovska Albanka i da mi nije bila namjera omalovažavati svoje nasljeđe, niti uznemiriti svoj narod ili svoju obitelj", dodala je Rita.

Dnevnik.ba

02. svibanj 2024 18:32