StoryEditor
las vegas

Svjetski zavodnik sočno poljubio obožavateljicu i podijelio snimku, pratitelji u čudu: “Kako ti supruga to dopušta? O, Bože…“

Piše desk  /  19.09.2022., 07:08h

Enrique Iglesias šokirao je svoje pratitelje podijelivši video kako se ljubi s obožavateljicom tijekom susreta u Las Vegasu, a u braku je s Annom Kournikovom.

Pjevač Enrique Iglesias šokirao je svoje obožavatelje na novom videozapisu koji se proširio društvenim mrežama.

Enrique, koji je u braku s Annom Kournikovom više od dva desetljeća, viđen je kako obožavateljici daje poljubac u obraz prije nego što je ona okrenula glavu kako bi ga poljubila u usne.

Činilo se da je Enrique bio iznenađen tim trenutkom, ali je zgrabio obožavateljicu za struk i dopustio joj da snimi selfieje prije nego što se povukao i pobjegao dok je njegovo osiguranje sve promatralo.

@latinus_us Fan roba beso a Enrique Iglesias después de concierto en Las Vegas. #Latinus #InformaciónParaTi ♬ original sound - Enrique Iglesias

Međutim, Iglesias je snimku objavio na svom vlastitom Instagram profilu i pokrenuo lavinu komentara.

Obožavatelji su bili zabrinuti da se snimka neće svidjeti njegovoj ženi komentirajući: ''Hoće li se tvoja žena uzrujati?'', ''Kako Anna to dopušta'', ''O, Bože, pa on je oženjen…''.

Stihovi pjesme "Escape" jednog od najpoznatijih latino zavodnika Enriquea Iglesiasa, "možeš bježati, možeš se skrivati, ali ne možeš pobjeći od moje ljubavi", zapravo su savršen opis njegove ljubavne priče s ruskom tenisačicom Annom Kournikovom, koja je i odigrala glavnu ulogu u istoimenom spotu.

Zaljubili su se dok su snimali seksi scene izmjenjivanja nježnosti, u kojima se vidjela kemija između njih, a Enrique, koji kao i Kournikova, ne voli pričati o njihovu privatnom životu, tada ju je hvalio. "Lijepa je, talentirana, izvrsna tenisačica. Nije potrebno biti dobar glumac da bi ljubio Annu i činio to uvjerljivo", rekao je pjevač onda. Baš kao što i riječi njegove pjesme "Escape" govore, između jednog od najatraktivnijih slavnih parova se brzo rodila ljubav, koju lijepa Ruskinja nije mogla izbjeći.

Singl "Escape" pokorio je top ljestvice diljem svijeta, a nakon što je objavljen u ožujku 2002. godine, par se prvi put pojavio u javnosti zajedno. Došli su zajedno na dodjelu MTV nagrada i zaljubljeno se gledali dok je izvodio svoj hit "Hero". Podršku je dala pjevaču i 2003. na premijeri filma "Bilo jednom u Meksiku", u kojem se pojavio. Sljedeće godine se šuškalo da su se Anna i Enrique zaručili jer je viđena kako nosi ogromni dijamantni prsten, no nijedno od njih nije to potvrdilo niti demantiralo.

Godinama se svašta šuškalo o njihovoj vezi, no oni su sve uspješno ignorirali. Anna i Enrique su javnosti priredili iznenađenje u siječnju 2018. kada su otkrili na Instagramu da su dobili blizance, kćer Lucy i sina Nicholasa. Bivša tenisačica ih je rodila u prosincu 2017., a kako se ranije šuškalo da je par dobio djecu preko surogat-majke, Kournikova je podijelila staru fotografiju na kojoj se vidi njezin trbuh u 37. tjednu trudnoće. Par je uspješno sakrio i rođenje trećeg djeteta, kćerkice Mary, koju su dobili 30. siječnja 2020.

Često dijele fotografije svoje obitelji, no o privatnosti rijetko pričaju. Sudeći po svemu, njihov odnos je i 20 godina kasnije skladan i pun ljubavi, a na zle jezike se ni danas ne obaziru, piše dnevnik.hr.

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 14:20