StoryEditor
hrvatski glumac

Rene Bitorajac reagirao na pitanje o sebi u Potjeri i nasmijao internet: "Pa još piše - izvrsno glumi"

Piše desk  /  18.12.2021., 17:18h
Rene Bitorajac nasmijao je pratitelje reakcijom na pitanje o sebi u kvizu Potjera. Pitanje je bilo vezano uz rečenicu koju je njegov lik rekao u filmu A bili smo vam dobri. Glumac je na početku videa pročitao pitanje u kvizu, a onda se ponosno prošetao ispred kamere pokazujući prstima na sebe.

Pitanje je glasilo: "Kaj mi imamo s fašistima, imamo svoj grb i svoju zastavu, u filmu A bili smo vam dobri izgovara veteran kojeg izvrsno glumi?" Ponuđeni odgovori su glasili Goran Navojec, Nikša Butijer i Rene Bitorajac. 

Točan odgovor bio je Rene Bitorajac, zbog čega je glumac i reagirao, prenosi Index.

"Eto vidiš, kad ne razmišljaš... U zadnje vrijeme sam česti upitnik po kvizovima i križaljkama...", piše u opisu videa koji je objavio na Instagramu. Dodao je i hashtag "pa kaj si ti lud". 

Ni kandidat ni lovac nisu znali odgovor na pitanje. Obojica su mislili da je rečenicu izgovorio Goran Navojec. Na njihov pogrešan odgovor se našalio i sam Bitorajac. 

"Pa piše izvrsno glumi", rekao je Rene. 

U komentarima su mu se javili pratitelji koje je nasmijao video. 

"Ti si bog", "Hahah pa kaj si ti lud, frende", "Kad ovo ne znaš, onda lagano dva metra od mene", "Oba su pala", "Koji si ti lik", Najjači si glumac", "Legenda!", neki su od komentara.

Dnevnik.ba

25. siječanj 2022 00:37