StoryEditor
America‘s Got Talent

Pogledajte kako je Sofia Vergara reagirala na sjajni nastup lijepe australske Hrvatice

Piše desk  /  08.11.2021., 11:34h
Siena Uremović iza sebe ima nastup i u showu "America‘s Got Talent", koji je oduševio i slavnu glumicu Sofiju Vergaru.

Mlada Australka hrvatskih korijena Siena Uremović, koja je bez teksta ostavila žiri i gledatelje showa "Supertalent", iza sebe već ima niz plesnih nastupa i natjecanja, a jedan od njih je "America's Got Talent", u kojem je prije godinu dana izazvala slične reakcije, piše dnevnik.hr.

18-godišnja Siena tada je nastupila pred Simonom Cowellom, Howiejem Mendelom i Sofijom Vergarom, koja je svoje dojmove o njoj podijelila i na društvenim mrežama, gdje je prate milijuni obožavatelja diljem svijeta.

"Siena Uremović je izvela ovaj nastup s povezom preko očiju. To je impresivno", napisala je Sofia na svojem profilu na Facebooku i podijelila video Sienina nastupa.

Nakon nastupa u Supertalentu Maja Šuput, Martina Tomčić, Janko Popović Volarić i Davor Bilman komentirali su kako nikada nisu vidjeli nešto slično i nagradili su Sienu s jednoglasnim odgovorima za prolazak u daljnje natjecanje, a slične su komentare imali i članovi američkog showa.

"Nikada nisam vidio nešto slično. Mislim da je fantastično to što si pripremila, imaš sjajnu energiju", poručili su joj bili Cowell i Mandel.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 05:14