StoryEditor
Olivia Wilde

Omotnica neugodnog sadržaja uručena slavnoj glumici tijekom govora

Piše Desk  /  28.04.2022., 14:22h
Glumica i redateljica Olivia Wilde zasigurno se neugodno iznenadila kada joj je tijekom govora na CinemaConu u Las Vegasu uručena tajanstvena omotnica s oznakom "osobno i povjerljivo".

Ispostavilo se da je riječ o pravnim dokumentima koje joj je poslao njezin bivši partner, glumac Jason Sudeikis, a odnose se na skrbništvo nad njihovo dvoje djece.

"Pripremljeni su papiri za utvrđivanje skrbništva nad djecom gospođe Wilde i gospodina Sudeikisa", rekao je izvor blizak Sudeikisu.

Kad je dobila omotnicu tijekom predstavljanja svog novog filma Don't Worry Darling, Wilde je upitala: "Je li ovo za mene?" Glumica je pismo otvorila tijekom svog izlaganja i pogledala o čemu se radi, a unatoč neugodnoj situaciji, svjedoci su rekli da se Wilde snašla kao prava profesionalka te je nastavila govoriti o svom novom filmu, prenosi E! News.

Sudeikis navodno nije znao kakve će biti okolnosti u kojima će se dostaviti dokumenti jer to ovisi isključivo o dostavljačkoj tvrtki.

"On nikada ne bi dopustio da joj se papiri dostave na tako neprikladan način", rekli su izvori bliski glumcu, a ni Olivia ni Jason nisu komentirali sadržaj omotnice. Kao odgovor na incident CinemaCon je u priopćenju rekao da će "ponovo procijeniti" svoje sigurnosne protokole jer postavlja se pitanje kako je dostavljač pisma mogao doći izravno na pozornicu.

"Kako bismo zaštitili integritet svojih studijskih partnera, ponovno ćemo napraviti procjenu svojih sigurnosnih protokola. Postupit ćemo u skladu s tim jer je to ispravna stvar. Želimo učiniti sigurnu, ispravnu stvar", rekao je voditelj Mitch Neuhauser.

Prekinuli su zaruke 2020. godine

Nakon razlaza od Sudeikisa Olivia je ljubavnu sreću pronašla u romansi s Harryjem Stylesom, koji s glumicom Florence Pugh glumi u njezinom filmu Don't Worry Darling. Drugi izvor je prošlog ljeta rekao da je Olivia, iako je krenula dalje, odlučna u tome da ostane u prijateljskom odnosu s Jasonom zbog njihove djece.

"Ona zna da će Jason zauvijek biti dio njezina života i da je djeci važno da njih dvoje imaju čvrst odnos. Ona čini sve što može da tako i bude", rekao je izvor.

Sudeikis i Wilde su se upoznali 2011. godine, a 2013. su objavili zaruke, koje su prekinute 2020. godine. Zajedno imaju dvoje djece, osmogodišnjeg sina Otisa i šestogodišnju kćer Daisy, piše Index.hr.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 01:04