StoryEditor
MK Posavac

Moto mrazevi u Orašju podijelili radost Božića sa svojim sugrađanima

Piše fena  /  28.12.2023., 11:38h

Pod supokroviteljstvom Grada Orašja Moto mrazovi MK Posavac posjetili su Orašje kako bi podijelili radost Božića sa svojim sugrađanima.

Posebno su im se obradovali najmlađi sugrađani, jer su Moto mrazovi donijeli slatke darove, a mnogi su se željeli i fotografirati. Uz božićne pjesme, dobro raspoloženje, kuhani čaj i vino, Moto mrazovi su dočarali radost božićnih blagdana u svojem gradu.

"Drugi put smo organizirali Moto mrazove, uz veliko pokroviteljstvo gradonačelnika Grada Orašja i uz financijsku podršku Turističke zajednice Županije Posavske. Drago nam je da je vrijeme ispalo kako treba i da su mališani sretni. U vrtiću su bili jako oduševljeni našim posjetom. Za razliku od prošle godine djeca su puno opuštenija, puno su radosnija i s euforijom i željom čekali su da ih posjetimo. Tamo smo podijelili 110 paketića za svu djecu, a ukupno je 350 paketića ove godine. S nama su bili i članovi PUŽ-a, lani smo ih posjetili u udruzi, a ove godine su htjeli biti s nama i građanima, što je jako lijepa i pozitivna stvar“, kazao je predsjednik MK Posavac Orašje Ivica Filipović.

Dodao je kako su nakon druženja u parku, posjetili i jednu višečlanu obitelj u potrebi, kako bi i njima uručili blagdanske darove, koje su kupili sredstvima iz klupske blagajne jer je, kaže Filipović, božićno vrijeme, vrijeme darivanja i solidarnosti jednih s drugima.

Svesrdnu pomoć Moto mrazovima i ove su godine pružile Moto Mrazice.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 23:31