StoryEditor
ovo nije očekivala

Mladenka u šoku: ‘Svekrva se na vjenčanju presvukla u bijelu haljinu i tvrdila da je to njezin poseban dan‘

Piše Desk  /  20.09.2021., 12:47h
Prošlo je godinu dana od incidenta, a njena svekrva i dalje priča o haljini svaki put kad se vide i traži ispriku što ju je pokušala spriječiti da se presvuče.

Dan vjenčanja trebao bi biti jedan od najupečatljivijih dana u vašem životu. No, jedna mladenka taj je dan zapamtila iz potpuno pogrešnih razloga, piše Večernji.hr.

Pišući na društvenom forumu Reddita, objasnila je kako je njezina svekrva uništila njezin poseban dan zbog čega i dan danas imaju svađe.

Objasnila je kako su ona i njezin suprug odveli njegovu majku u kupovinu kako bi joj pomogli pri odabiru i plaćanju haljine koja bi se uklopila u shemu boja njihovog vjenčanja.

Nakon što su isprobali nekoliko ‘vrlo kratkih i neprikladnih haljina’, napokon su pronašli jednu koja se svima svidjela.

No, na vjenčanju je mladenkin šogor primijetio kratku, bijelu i šljokičavu haljinu koju je njegova majka ponijela te upitao mladenku što bi trebao učiniti s njom.

Zamolila ga je da joj ne dopusti da se presvuče pa je haljinu sakrio u automobil, kako prenosi Mirror.

“Bila je bijesna i na kraju se ipak presvukla. Nekoliko gostiju na vjenčanju komentiralo je koliko je smiješno što je promijenila haljinu kao da je mladenka. No, ona je rekla da mora promijeniti odjeću jer je ovo njezin poseban dan kao majke mladoženje.

Rekla je 'kako se usuđujemo upropastiti joj ovaj dan i zabraniti joj da se presvuče”, objasnila je u objavi.

Prošlo je godinu dana od incidenta, a njena svekrva i dalje priča o haljini svaki put kad se vide i traži ispriku što ju je pokušala spriječiti da se presvuče.

Stoga je pitala korisnike društvenih mreža za savjet, a većina je bila na njezinoj strani.

“Osobno, ja bih se ispričala, a zvučalo bih ovako:

‘Iskreno mi je žao što vas nisam bolje spriječila u presvlačenju. No, budite sigurni, ako opet pokušate nešto takvo, neću napraviti istu grešku”, napisala je jedna korisnica, dok se druga nadovezala:

“Stvarno ne znam kako se misteriozna čaša crnog vina nije prolila po njoj jer to bi se dogodilo da je to moje vjenčanje.”

Dnevnik.ba

14. lipanj 2024 00:51